Το μέσο κολοφώνιο στερεού περιεχομένου βάσισε την ενεργό συγκόλληση ροής ροής ύλης συγκολλήσεως ιδιαίτερα ενεργό

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Wuxi Top Chemical
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου NS319T3
Ποσότητα παραγγελίας min 10 τόνοι
Τιμή Call/negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1 εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 500 τόνοι/μήνας

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Γνωρίσματα εμφάνισης ανοικτό κίτρινο και διαφανής Στερεό περιεχόμενο (WT/WT) % 5±1
Το συγκεκριμένο gravity@20 ℃ 0.803±0.008 Χρόνος αποθήκευσης 12 μήνες
Υδροδιαλυτή ειδική αντίσταση 36000Ω·εκατ. Ασημένια δοκιμή εγγράφου χρωμικών αλάτων περασμένος
πλεονέκτημα Ιδιαίτερα ενεργός Προτεινόμενο thinner FD5050 thinner
Υψηλό φως

το κολοφώνιο βαρύτητας 0

,

803 βάσισε τη ροή ύλης συγκολλήσεως

,

Το μέσο στερεό κολοφώνιο βάσισε τη ροή ύλης συγκολλήσεως

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μέσο ανοικτό κίτρινο υγρό ροής τύπων κολοφωνίων ροής στερεού περιεχομένου κανένας-καθαρό

 

1.  Εισαγωγή
1) Αυτό το προϊόν είναι μια κανένας-καθαρή ροή με το μέσο στερεό περιεχόμενο (στερεό περιεχόμενο 4,5%), την αλόγονο-ελεύθερη και υψηλή δραστηριότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μορφές αφρίσματος, ψεκασμού και άλλου.
2) Το ενεργό σύστημα ρητίνης έχει άριστο wettability στην επιφάνεια του γυμνού στρώματος χαλκού και ύλης συγκολλήσεως.
3) Η συγκόλληση των πολυστρωματικών πινάκων με τις επιμεταλλωμένες μικρές τρύπες θα παρουσιάσει άριστη απόδοση διείσδυσης.
4) Το υπόλειμμα στην επιφάνεια PCB μετά από να συγκολλήσει είναι εξαιρετικά μικρό, και οι ενώσεις ύλης συγκολλήσεως είναι ομοιόμορφες και φωτεινές και σύνολο και μπορούν να εξεταστούν χωρίς καθαρισμό.

 

2.  Οδηγίες για τη χρήση
1)Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις της σταθερής απόδοσης συγκόλλησης και της ηλεκτρικής αξιοπιστίας απόδοσης, η καθιέρωση διαδικασίας σχετική με τους πίνακες κυκλωμάτων και τα συστατικά πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις της ιδιότητας συγκόλλησης και της ιονικής σαφήνειας. Συνιστάται η assembler να υποβάλλει τους σχετικούς κανονισμούς για τον προμηθευτή των σχετικών υλικών, και απαιτεί το εισερχόμενο υλικό πιστοποιητικό ανάλυσης ή τη assembler για να πραγματοποιήσει την εισερχόμενη υλική επιθεώρηση.
2)Κατά τη συγκέντρωση, χειριστείτε τον πίνακα κυκλωμάτων προσεκτικά. Μόνο κρατήστε την άκρη του πίνακα κυκλωμάτων. Συστήνεται να χρησιμοποιηθούν τα καθαρά, lint-free γάντια.
3)Thinner χρήσης FD5050 για να καθαρίσει τη ζώνη μεταφορέων, τα δόντια αλυσίδων και τους σφιγκτήρες για να αποφύγει τακτικά την αύξηση των υπολειμμάτων στην άκρη του πίνακα κυκλωμάτων μετά από τη συνέλευση.
4) Κατά την αλλαγή του τύπου ροής, thinner χρήσης FD5050 για να καθαρίσει λεπτομερώς το εμπορευματοκιβώτιο ροής, δεξαμενής ροής, συστήματος ψεκασμού ροής, κ.λπ.
5)Η πυκνότητα και η ομοιομορφία του επιστρώματος ροής είναι κρίσιμες για την επιτυχή εφαρμογή της κανένας-καθαρής ροής. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ένα επίστρωμα ροής με μια πυκνότητα 500 έως 1500 μικρογραμμαρίων ανά τετραγωνική ίντσα.
6)Η προθέρμανση καθιστά τη ροή στον πίνακα κυκλωμάτων ξηρά, ενισχύοντας την αφαίρεση των οξειδίων και το σχηματισμό των καλών ενώσεων ύλης συγκολλήσεως. Η θερμοκρασία προθέρμανσης εξαρτάται από τους διάφορους παράγοντες, όπως η ταχύτητα μεταφορέων, οι τύποι συσκευών και τα υποστρώματα.
7)Κατά τη χρησιμοποίηση του επιστρώματος αφρού, συμπιεσμένος αέρας χρήσης με την αφαίρεση λίπους και την απομάκρυνση νερού στον αφρό, έτσι ώστε αρκετή ροή διατηρείται στον πυρήνα αφρού. Χρησιμοποιήστε έναν ρυθμιστή πίεσης για να ρυθμίσετε την πίεση αέρα να παραχθούν οι ομοιόμορφες φυσαλίδες και το βέλτιστο ύψος.
8)Applicator ροής πρέπει να προσθέσει thinner για να αντισταθμίσει την απώλεια εξάτμισης και να διατηρήσει την ισορροπία της σύνθεσης ροής.
9)Τα συντρίμμια και οι μολυσματικοί παράγοντες θα συσσωρεύσουν στο επίστρωμα ροής του βρόχου. Για τη συνέπεια της λειτουργίας συγκόλλησης, η ροή που δεν χρησιμοποιείται πλέον πρέπει να ξεφορτωθεί σε τακτική βάση. Μετά από να εκκενώσει τη ροή, χρησιμοποιήστε thinner για να καθαρίσετε το εμπορευματοκιβώτιο και άλλους στόχους, και γεμίστε έπειτα το εμπορευματοκιβώτιο με τη φρέσκια ροή. Στη ροή πρέπει να δοθούν λεπτά που σταθεροποιούν προτού να μπορέσει να επαναληφθεί η συγκόλληση.

 

3. Μέθοδος αποθήκευσης
1) Κατάστημα σε μια δροσερή, ξηρά, καλά-αερισμένη θέση ή μια επικίνδυνη αποθήκη εμπορευμάτων αγαθών που δεν μπορούν να εκτεθούν άμεσα στο φως του ήλιου.
2) Η περιοχή εργασίας πρέπει να έχει ένα σημάδι «καμίας πυροτεχνουργίας».
3) Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να χαρακτηριστεί σαφώς, και οριζόμενος ή το εκπαιδευμένος προσωπικό έχει την άδεια για να εισαγάγει.
4) Τα κενές βαρέλια και οι σωληνώσεις μπορούν ακόμα να έχουν τα υπολείμματα, και η θερμική επεξεργασία πρέπει να πραγματοποιηθεί πρίν καθαρίζει.
5) Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα εξαερισμού που δεν παράγει τους σπινθήρες.
6) Εξασφαλίστε ότι η συσκευασία είναι άθικτη για να αποφύγει τη συσσώρευση και τη ζημία του εμπορευματοκιβωτίου.
7) Αυτό το προϊόν συσκευάζεται στα πλαστικά βαρέλια με μια περίοδο αποθήκευσης ενός έτους. Μεταφέρεται και συσκευάζεται ως επικίνδυνα αγαθά.

 

4. Υγείες και ασφάλειες
1) Η περιοχή εργασίας πρέπει να εξοπλιστεί με μια κατάλληλη συσκευή εξάτμισης για να αφαιρέσει τη ροή. Μια εισπνοή μεγάλου ποσού των διαλυτών ροής και των ενεργών πτητικών ουσιών πρακτόρων που εξατμίζουν στη θερμοκρασία συγκόλλησης μπορεί να προκαλέσει τους πονοκέφαλους, τον ίλιγγο και τη ναυτία.
2) Η έξοδος του συγκολλώντας εξοπλισμού κυμάτων πρέπει να εξοπλιστεί με μια συσκευή εξάτμισης για να αφαιρέσει εντελώς τις πτητικές ουσίες.
3) Δώστε προσοχή στην προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης για να αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή δερμάτων και την άμεση οπτική επαφή με τη ροή. Εάν αγγίζει τα μάτια, παρακαλώ ξεπλύντε με την αφθονία του καθαρού νερού και επιδιώξτε τη ιατρική παρακολούθηση το συντομότερο δυνατό.
4) NS319T3 η ροή περιέχει τους εύφλεκτους διαλύτες (το σημείο ανάφλεξης είναι 14 βαθμοί Κελσίου), και δεν πρέπει να εκτεθεί στις πηγές πυρκαγιάς ή τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό χωρίς μέτρα πρόληψης πυρκαγιάς.

 

5. Τεχνικές παράμετροι

Παράμετρος Χαρακτηριστική αξία Παράμετρος Χαρακτηριστική αξία
Γνωρίσματα εμφάνισης ανοικτό κίτρινο και διαφανής Αντίσταση μόνωσης (85℃/85%RH) >1×108Ω
Στερεό περιεχόμενο (WT/WT) % 5±1 Υδροδιαλυτή ειδική αντίσταση 36000Ω·εκατ.
Το συγκεκριμένο gravity@20 ℃ 0.803±0.008 Ασημένια δοκιμή εγγράφου χρωμικών αλάτων περασμένος
CL-περιεχόμενο (WT/WT) % 0 Προτεινόμενο thinner FD5050 thinner
Κλειστό σημείο ανάφλεξης 14℃ Χρόνος αποθήκευσης 12 μήνες


6.  Εικόνα ροήςΤο μέσο κολοφώνιο στερεού περιεχομένου βάσισε την ενεργό συγκόλληση ροής ροής ύλης συγκολλήσεως ιδιαίτερα ενεργό 0                                 

                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                

                                                                                                                

      

 

Συνιστώμενα προϊόντα