Υψηλό κύμα υγρών κολοφωνίων στερεού περιεχομένου που συγκολλά το φράγκο Λουξεμβούργου 0,81 ειδική βαρύτητα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Wuxi Top Chemical
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου THC11
Ποσότητα παραγγελίας min 10 τόνοι
Τιμή Call/negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1 εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 500 τόνοι/μήνας

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Ρευστή ροή συγκόλλησης Εμφάνιση ανοικτό κίτρινο, σαφές και διαφανές υγρό
Μυρωδιά οργανικός διαλύτης Αντίσταση μόνωσης >108Ω
Στερεό περιεχόμενο (w/w) 12.0±0.5 αξία π Χ ασθενές οξύ
Όξινη αξία (mg KOH/g) 25±5 Συγκεκριμένη πυκνότητα (g/ml) 0.810±0.008
Περιεκτικότητα σε χλώριο (%) 0 Διαβρωτικός καμία διαβρωτική διείσδυση
Προτεινόμενο thinner FD5050 thinner Σημείο ανάφλεξης (T.C.C) 14℃
Χρόνος αποθήκευσης 12 μήνες
Υψηλό φως

Υψηλή ροή συγκόλλησης κυμάτων στερεού περιεχομένου

,

ροή συγκόλλησης κυμάτων 0

,

81 ειδική βαρύτητα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υψηλή στερεού περιεχομένου ανοικτό κίτρινο σαφής και διαφανής υγρή ροή ροής ύλης συγκολλήσεως υγρή

 
1. Εισαγωγή
Η ροή TUOPU THC11 είναι μια ροή με το υψηλό στερεό περιεχόμενο (στερεά περιεκτικότητα σε 12%) και την υψηλότερη δραστηριότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μορφές αφρίσματος, ψεκασμού και άλλου.
△Το ενεργό σύστημα ρητίνης έχει άριστο wettability στην επιφάνεια του γυμνού στρώματος χαλκού και ύλης συγκολλήσεως.
△Η συγκόλληση των πολυστρωματικών πινάκων με τις επιμεταλλωμένες μικρές τρύπες θα παρουσιάσει άριστη απόδοση διείσδυσης.


2. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα
Μερικά ειδικά ενεργοποιητές που προστίθενται στη ροή THC11 χρησιμοποιούνται για να μειώσουν την ένταση επιφάνειας μεταξύ της μάσκας ύλης συγκολλήσεως και της ύλης συγκολλήσεως, η οποία μειώνει πολύ την παραγωγή των σφαιρών ύλης συγκολλήσεως.
△Το heat-stable ενεργοποιητής στην κανένας-καθαρή ροή υψηλός-στερεών μειώνει την επίπτωση των συνεχών ατελειών συγκόλλησης στη συγκόλληση κυμάτων και την εκλεκτική συγκόλληση.


3. Οδηγίες για τη χρήση
Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις της σταθερής απόδοσης συγκόλλησης και της ηλεκτρικής αξιοπιστίας απόδοσης, η καθιέρωση διαδικασίας σχετική με τους πίνακες κυκλωμάτων και τα συστατικά πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις της ιδιότητας συγκόλλησης και της ιονικής σαφήνειας. Συνιστάται η assembler να υποβάλλει τους σχετικούς κανονισμούς σχετικά με τους προμηθευτές των σχετικών υλικών και απαιτεί το εισερχόμενο υλικό πιστοποιητικό ανάλυσης ή τη assembler για να πραγματοποιήσει την εισερχόμενη υλική επιθεώρηση.
△Ο πίνακας κυκλωμάτων πρέπει να αντιμετωπιστεί προσεκτικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνελεύσεων, και μόνο οι άκρες του πίνακα κυκλωμάτων πρέπει να πιαστούν. Συστήνεται να χρησιμοποιηθούν τα καθαρά, lint-free γάντια.

△Thinner χρήσης FD5050 για να καθαρίσει τακτικά τη ζώνη μεταφορέων, τα δόντια αλυσίδων και τα κοu'φώματα για να αποφύγει την αύξηση των υπολειμμάτων στην άκρη του πίνακα κυκλωμάτων μετά από τη συνέλευση.
△Κατά την αλλαγή του τύπου ροής, thinner χρήσης FD5050 για να καθαρίσει λεπτομερώς το εμπορευματοκιβώτιο ροής, δεξαμενής ροής, συστήματος ψεκασμού ροής, κ.λπ.
△Η πυκνότητα και η ομοιομορφία του επιστρώματος ροής είναι μια βασική επιρροή στην επιτυχή εφαρμογή της κανένας-καθαρής ροής. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ένα επίστρωμα ροής με μια πυκνότητα 1000 έως 2500 μικρογραμμαρίων ανά τετραγωνική ίντσα.
△Η προθέρμανση καθιστά τη ροή στον πίνακα κυκλωμάτων ξηρά, ενισχύοντας την αφαίρεση των οξειδίων και το σχηματισμό των καλών ενώσεων ύλης συγκολλήσεως. Η θερμοκρασία προθέρμανσης εξαρτάται από τους διάφορους παράγοντες, όπως η ταχύτητα μεταφορέων, οι τύποι συσκευών και τα υποστρώματα.
△Κατά τη χρησιμοποίηση του επιστρώματος αφρού, συμπιεσμένος αέρας χρήσης με την αφαίρεση λίπους και την απομάκρυνση νερού στον αφρό, έτσι ώστε αρκετή ροή διατηρείται στον πυρήνα αφρού. Χρησιμοποιήστε έναν ρυθμιστή πίεσης για να ρυθμίσετε την πίεση αέρα να παραχθούν οι ομοιόμορφες φυσαλίδες και το βέλτιστο ύψος.
△Applicator ροής πρέπει να προσθέσει thinner για να συμπληρώσει την απώλεια εξάτμισης και να διατηρήσει την ισορροπία της σύνθεσης ροής.
△Τα συντρίμμια και οι μολυσματικοί παράγοντες θα συσσωρεύσουν στο κυκλοφορώντας επίστρωμα ροής. Για τη συνέπεια της λειτουργίας συγκόλλησης, η πια χρησιμοποιημένη ροή πρέπει να ξεφορτωθεί τακτικά. Μετά από να εκκενώσει τη ροή, χρησιμοποιήστε thinner για να καθαρίσετε το εμπορευματοκιβώτιο και άλλους στόχους, και γεμίστε έπειτα το εμπορευματοκιβώτιο με τη φρέσκια ροή. Η ροή πρέπει να επιτραπεί στον αφρό και να σταθεροποιήσει για λίγα λεπτά προτού να μπορέσει να επαναληφθεί η συγκόλληση.

 

4. Τεχνικοί δείκτες

Παράμετρος Χαρακτηριστική αξία Παράμετρος Χαρακτηριστική αξία
Εμφάνιση ανοικτό κίτρινο, σαφές και διαφανές υγρό Συγκεκριμένη πυκνότητα (g/ml) 0.810±0.008
Μυρωδιά οργανικός διαλύτης Περιεκτικότητα σε χλώριο (%) 0
Αντίσταση μόνωσης >108Ω Διαβρωτικός καμία διαβρωτική διείσδυση
Στερεό περιεχόμενο (w/w) 12.0±0.5 Προτεινόμενο thinner FD5050 thinner
αξία π Χ ασθενές οξύ Σημείο ανάφλεξης (T.C.C) 14℃
Όξινη αξία (mg KOH/g) 25±5 Χρόνος αποθήκευσης 12 μήνες

 

5. Στοιχεία προσδιορισμού κινδύνου

Αιτία της ατέλειας 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Να λείψει              
Webbing Duoxi          
Σπηλιά Viods κασσίτερου                  
Pingoles                
Lcicles      
Χονδροειδής κασσίτερος Graing                  
Γεφύρωμα            
Balling          
Σορτς βραχυκυκλώματος              

Σημείωση: √ πιθανή αιτία 1 μέσων. Φτωχή επαφή μεταξύ της ροής και του κατώτατου πιάτου ανάρμοστη γωνία επαφών της ύλης συγκολλήσεως 2 κατώτατων πιάτων. Η συγκεκριμένη πυκνότητα της ροής είναι πάρα πολύ υψηλά ή πάρα πολύ χαμηλά 3. Η ταχύτητα της ζώνης μεταφορέων είναι πάρα πολύ γρήγορα ή πάρα πολύ αργός. Στιλπνός εάν είναι πάρα πολύ αργό, επρόκειτο να στρογγυλεψει ελαφρώς και πυκνά. 4. Πάρα πολλή anti-oxidation πετρέλαιο ή επιδείνωση στο φούρνο κασσίτερου. 5. Η θερμοκρασία προθέρμανσης είναι πάρα πολύ υψηλή ή πάρα πολύ χαμηλή. 6. Η θερμοκρασία του φούρνου κασσίτερου είναι πάρα πολύ υψηλή ή πάρα πολύ χαμηλή. Και απότομα και πυκνά, πάρα πολύ χαμηλός για να είναι λεπτά και αιχμηρά και λαμπρά 7. Ο λόφος κυμάτων φούρνων ύλης συγκολλήσεως είναι ασταθή 8. Η ύλη συγκολλήσεως στο φούρνο κασσίτερου περιέχει τις ακαθαρσίες 9. Η κατεύθυνση και η ρύθμιση συστατικής καλωδίωσης είναι φτωχές. 10. Ο αρχικός μόλυβδος πινάκων αντιμετωπίζεται εσφαλμένα.

 

6.Health και ασφάλεια
Η περιοχή εργασίας πρέπει να εξοπλιστεί με μια κατάλληλη συσκευή εξάτμισης για να αφαιρέσει τη ροή. Μια εισπνοή μεγάλου ποσού των διαλυτών ροής και των ενεργών πτητικών ουσιών πρακτόρων που εξατμίζουν στη θερμοκρασία συγκόλλησης μπορεί να προκαλέσει τους πονοκέφαλους, τον ίλιγγο και τη ναυτία. △ Η έξοδος του συγκολλώντας εξοπλισμού κυμάτων πρέπει να εξοπλιστεί με μια συσκευή εξάτμισης για να αφαιρέσει εντελώς τις πτητικές ουσίες.
△Δώστε προσοχή στην προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης για να αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή δερμάτων και την άμεση οπτική επαφή με τη ροή. Εάν αγγίζει τα μάτια, παρακαλώ ξεπλύντε με την αφθονία του καθαρού νερού και επιδιώξτε τη ιατρική παρακολούθηση το συντομότερο δυνατό.
△THC11 η ροή περιέχει τους εύφλεκτους διαλύτες (το σημείο ανάφλεξης είναι 14 βαθμοί Κελσίου), και δεν πρέπει να εκτεθεί στις πηγές πυρκαγιάς ή να πλησιάσει στον εξοπλισμό χωρίς μέτρα πρόληψης πυρκαγιάς.
 

7.Solder υγρή εικόνα ροής
Υψηλό κύμα υγρών κολοφωνίων στερεού περιεχομένου που συγκολλά το φράγκο Λουξεμβούργου 0,81 ειδική βαρύτητα 0                                                                                                                           
                                                                  
                                                                                            
                                                                                                
                                                                                                                
      

 

Συνιστώμενα προϊόντα