Γραμμή Παραγωγής

Έχουμε τις υψηλοί - ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα, καθώς επίσης και προηγμένοι γραμμές παραγωγής και εξοπλισμοί. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Κατά μήκος της αυξανόμενης ζήτησης στην αγορά, ικανοποιούμε συνεχώς τους πελάτες με την ενημέρωση των προϊόντων για να βελτιώσουμε τα συστήματα και την ποιότητα prouduction.

 

Wuxi Tuopu Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Wuxi Tuopu Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Wuxi Tuopu Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με το τεχνολογικές περιεχόμενο και την ποιότητα των προϊόντων. Στην αρχή της καθιέρωσης του εργοστασίου, η επιχείρηση σύνδεσε επάνω με διάφορα γνωστά εσωτερικά πανεπιστήμια και τη Εθνική Ακαδημία Επιστημών για να διαμορφώσει ένα «αναπτυξιακό κέντρο επιστήμης και τεχνολογίας» για να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

 

Αυστηρά QC η ομάδα σε βέβαιο όλα τα προϊόντα ανταποκρίνεται στα πρότυπα

 

Μπορούμε αυστηρά να ακολουθήσουμε το αίτημα τεχνών πελατών.

 

Χαιρετίστε την οποιαδήποτε συζήτησή σας για το cOem ή το ODM

Ε & Α

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α στον τομέα για να παρέχουμε στα προϊόντα την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα. Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

Αφήστε ένα μήνυμα